Pages

Girls & Mommas day out - Part 0

Date: 30 May 2009 - saturday
Venue: AEON Jusco Bukit Tinggi
Time: Around 9-10 am

Salam sumer..
cacatan bermula sekali lg..
=)
ape pndapat korang mengenai tajuk di atas??
haha..nmpk elegent gler kot..lallala..pujian ke atas otak sndri
..
ok, stop merepek..sile berbalik kpd tajuk diatas k..
ape kna mengena tajuk tersebut dgn entry neh??
mari berceritaa...
hurmm.. hari neh aku ade date ngn akak2 opis..
iaitu, k.syikin, k.zura, k.win and k.ina (kwn k.zura)..
3 bujang, 2 momma...
k.zura nk blnje kami ramai2 karaoke..
ya Allah, byk sgt aku bhibur skrg eh..
tp ape kn daya, aku x dapat nk menolaknye...hehehe..
sape x nak kn kna blnje a whole day..
smpai laa menyanyi..
sib bek x include soping skali..
;p
lebih² pulak kn..
ok, kali neh meh laa aku wat entry jek..
gmbr2 akan nyusul selpas iklan nnt... ;p
Kami rancang nk bjumpe around pkul 9 pagi kt Bukit tinggi..
aku neh leh dikatekn org paling jauh antara akak2 yg len..
aku dok kt puchong, yg len2 kt klang..k.win lak kt kepong..
so, pg td aku agak rushing bersiap.. sbb dah mmg terlambat gler..
and aku bantai laa kt highway kesas tu 120kilo...
punye laa takut lmbt kn..almaklum laa, aku neh org yg menepati ms..
dan akhirnye dlm 20 minit, aku dpt smpai ke tempt yg dituju tuh lebih awl dr yg len..
hurm, aku tngu k.kin kat Esso, smbil2 tu aku g laa bli air kt kedai serbaneka..
**aku x ingt laa pe name kdai tu..
hehe..meh nk citer story menakutkan sket..
pas aku bli air, aku msuk laa ke keta balik..
konon2 nk tngu dlm keta laa..
aku try start enjen, xnak idop..
erkkk..jantung aku dh berdegup pantas dah..
aku toray la lg smpai kali ke4..
stll xleh gak... aku rs cam nk nanges gler time tuh.. T_T
sib bek laa ade pakcik tu, die tnye bateri flat ke dik??
aku pn angguk smbil wat muke nak nanges..
**ahaa, aku xnanges lg taw..
hurmm..die pn menghulurkan bantuan dengan tolong jumperkn bateri keta aku tuh..
ms tuh, aku rs bsyukur ya amat..
Terima Kasih pdMU ya Allah.. =)
then, tngu k.syikin smpai..and biarkan enjin tuh idop..
sbb pak cik tuh dh pesan, jgn matikan..nnt xleh nk setat lg..
aku senyum smbil memberi ucapan terima kasih x terhingga kt pakcik tu..
andai kate xde pakcik tu, aku x taw laa ape aku wat..
nk balik time tuh pn, cam sia2 jek..
aku ne laa smpt karok lg kn??hahaha...
*****
***
smbg next entry k.. =)

3 comments:

  1. hehe..lau tadek pak cik tuu mst dah glabah gile dah..
    takpe2,kate perempuan,rugilah lau tak menggelabah,kan3?

    ReplyDelete
  2. dlm suka2 ada gak menda yg uji fyzah yerk ;) nsib ler ada yg menolong. keke. tu la suka sgt :P

    ReplyDelete
  3. ♥ cik secret --> ahhaa..mmg laa..rugi x merase cuak ms tuh.. tp sume neh pengajaran gak utk kaum pompuan..kena amik taw pasal keta.. ;p

    ♥ an --> ekcli xde laa suka sgt an.. tp sbb org nk blnje, kna gak laa rs suke tuh..ahaha..tu sume ujian dr Nya..

    ReplyDelete

Kata Anda?