Pages

ADAMAYA dah habis!

Assalamualaikum, Selamat Pagi, Selamat Hari Jumaat..

yeayyy, smlm adalah episod terakhir drama ADAMAYA.. tak yah nak story panjang² ah.. Semua pasti dah taw apa dia punya pengakhiran ceritera :D. Semalam saya bekerjaran balik rumah semata2 tak nak terlepas tengok ending dia. Walaupun kerja melambak T_T.

Pagi tadi macam biasa, bukak account FB.. Nampak laa kuiz watak Adamaya ni.. Then, saja mahu try laa, kot² dapat watak cik Mia Sarah Amani yg cute tuh.. Nak jgk chomel mcm dia..

Sekali, jawapan yang saya dapat adalah watak Adam. Huh, handsome. tak apa.. HAHA..



Tapii, En Jebard sudi ke jadi Maya saya?? En Jebard, jgn laa menduakan saya pergi cari Dani pulak eh.. :D

Eh, cakap pasal Dani, kesian semalam dia jadi macam sewel.. Sesuai lak watak sewel utk dia. KAHKAH.. jgn marah Faizal.. Ko mmg terbaik belakon sbb org semua menyampah dekat engkau..

Oklah, saja nak merepek meraban pagi Jumaat ini.. Semoga semua ceria ya!:pandacloud_16:

Nota mulut:
//hari ini leher sakit lagi.. Uhuks..
//esok pagi dah nak pergi hantar En Jebard sekeluarga ke KLIA.. dia sudah mahu tinggalkan saya.. uhuks lagi T_T
//Preparation for audit next week.. waaaa, byk lg nak kena kejar..

Sehingga berjumpa lagi TATA!!

4 comments:

  1. siap ada facebook apps lagi... gila fanatik betul rakyat malaysia dengan citer ni

    ReplyDelete
  2. ynn pun dpt adam :( mana bolehhhh, kita kan gegeirl

    ReplyDelete
  3. hahahaha lepas ni hrp2 dmm adamaya habis la :P

    ReplyDelete
  4. Syafrizal: HEHE, saya bkn jenis fanatik. tp suka saja. :D

    Liyanaa: tu laa.. kalau gegeirl dpt maya atau amani tak pa lah.. lisa pn ok jgk T_T

    Alynn Notnot: hehe, mgkn seminggu dua lg demm bkrg lah kot.

    ReplyDelete

Kata Anda?