Pages

[FeezMior] Ingin BroFramestone Bersara Dari Berblog

Entry ini entry khas. 

Selamat Hari Jadi Bro Framestone. Semoga panjang umor, murah rezeki, diberikan kebahagiaan dan keredhaan dari Allah. Semoga cepat bertemu jodoh... Feez not sure yg keberape, err ke berape eh bro? HAHAHA meh laa kongsi sini :D

Oklah, bersempena dengan hari ulangtahun Bro Framestone, Feez nak kasi hadiah dekat bro lah. Hadiah dia ialah, Feez akan join contest yg bro anjurkan. Lagipun bersempena dengan kita punya tarikh hari jadi jatuh pada bulan yg sama, Feez pun rasa bro mmg patut kasi Feez hadiah.. HAHA.. Harap-harap boleh menang utk dapatkan hadiah hari jadi Feez.. **Ceh, belum apa-apa dah fikir nak menang..

Eh, korang tak nak join ke, tak bestlaa kalau saya sorang je join.. nnt hadiah semua dpt dekat saya.. rugi tahu.. HAHA.  Banyak juga hadiah yang bro nak kasi, mana tahu untung badan korang menang kan.. Mehlaa.. Tak rugi beybeh..

Antara Syarat-syarat yang bro tetapkan utk melayakkan diri korang join contest dia ialah:

errr, korang leh refer dekat Blog Bro Framestone sendiri laa yer. =D Dari syarat-syarat pertandingan sampai laa hadiah pertandingan semua complete Bro kasi tahu ikut blog dia.

//oklah lets cekidaut apa Feez nak jawab utk soalan-soalan bro yang gempak gila tu k.. (sorry kalau byk mengarut. bagi tahu awal2 tak nak kasi bro pening kepala :D)

[FeezMior] Ingin BroFramestone Bersara Dari Berblog  :
Tak sanggup pulak rasanya nak buat tajuk entry mcm ni bro.. Ye laa, kita baru sekejap cuma berjumpa dekat blogging.  Last-last bro nak berhenti.. Janganlah bro, nnt sapa nak teman feez dekat twitter?  Eh, dekat twitter pun bro nak berhenti ke? Jangan lah. Pleaseeee (ni merayu sampai terguling2 taw)

Macamana kenal BroFramestone dan Tempoh perkenalan:

Err, tak silap Feez kita masih baru berkenalan kan.. Baru sangat laa rasanya dalam 2 3 bulan jugak.  Tengok, orang kata kalau bercinta dalam tempoh macam ni lepas tu putus, tu orang panggil Cinta Monyet.  Takkan laa kita nak panggil diri kita kawan blogging monyet. Teheee..  Perkenalan pertama bukan ikut blog rasanya, ikut twitter, lepas tu baru laa Feez usha blog bro.. Usha-usha, komen2 dekat blog. last-last Bro kantoikan juga Feez dekat FB. Dekat FB pun baru 2 3 hari je kan? Perkenalan kita boleh di klasifikasikan suam-suam kuku lagi Bro. tak habis ramah tamah lagi. Perkenalan yang hanya cuma bertahan 2 3 bulan.. Uhuk, tiba-tiba jadi sedih.  Bro ada kata dia nak pindah tempat kerja dekat area Kelana Jaya, konon nak berjumpalah satu hari nanti, sebab tempat kerja kami macam berdekatan.  Tapi malangnya, Feez pun resign juga.  Wah, byk persamaan kita.  Dah laa resign bulan yang sama, Birthday pun bulan yang sama juga. :D
Siapa BroFramestone dalam diri anda? :
Secara terus terang, saya anggap bro umpama seorang abang dalam blogging ni.  walaupun Feez tak tahu umur bro brapa kan, sebab panggil pun bro, lepas tu badan bro nampak besar macam abang-abang, so Feez anggap bro mcm Abg Besar :D lagipun Feez tak de abg, sudi tak bro jadi abg Feez? HAHA.. melalut sudah.  Lagipun bro memang layak di panggil abg blogging.  Bro lebih lama blogging dari Feez, Bro da Seniour dah.  Kira macam Bro nak graduate dah dari Universiti Blogging. erkkk..

Hadiah terbaik untuk birthday bro dari anda: 

Feez baru resign bro, soo Feez tak mampu nak beli atau bagi apa-apa dekat bro.  Duit gaji kali ni pun nak buat modal bayar hutang-hutang yang banyak (sedih tak?).  Oklah, kan dah cakap dekat atas tadi, Feez join Contest anjuran Bro ni sebagai tanda hadiah sempena hari jadi Bro.  Feez karang entry ni pun pada hari jadi bro juga, setelah lama dok bermonolog dengan diri Feez sendiri, nak join ke tak, nak ke tak, nak ke tak? huh.. Cuma andai kata kita dapat berjumpa satu hari nanti, Feez akan cuba belanja ABC utk bro okeh :D


Buh gambar yang hensem dan tercomey + gambar bro:

Tarrraaaaa!!!!

Yeah bro, gambar ber3 boleh kn? haha.. saja je nak letak bertiga..
Ok ke gambar ni bro? Feez tengok bila bro and GF bro, muka bro tambah2 hensem.. HEHE. so, Feez amik gmbar ni laa. Pastu tempek gambar Feez sebelah, konon2 kita amik gambar bertiga laa yer :D  kalau tak boleh inform okeh, nnt Feez tukar gambar okay? Harap2 tak langgar syarat dan terma :D

Oklah bro, cukuplah setakat ini Feez mengarut untuk kontest bro.  Kalau bro terpaksa reject sbb tak menepati intipati yang bro mahu, inform Feez kay, nnt Feez karang lagi satu entry.. HAHA.. Semoga Bro semakin berjaya dan dimurahkan rezeki di tempat kerja yang baru nnt :D

3 comments:

  1. he..23x bila difikirkan.... mmgh kita mula kenal mengenali di twitter baru ke blog...

    anyway nice.. bro suka bacanye...

    ala nk hadiah lain.. leh la.. plzz hhuhu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. Bro Framestone : okay bro.. feez try utk cari hadiah yer. :D tp mgkn hari ini, mgkn esok, mgkn lusa.. :D

    nnt feez bgtaw bro kalau dah ada hadiah okay. :D
    wuu,kalau suka ada chance nk menang ni :D

    ReplyDelete

Kata Anda?