Pages

Gangguan Jiran Sebelah.

Ceriakan pagi korang dengan senyuman yang menawan.
tapi boleh tersenyumkah korang bila keluar rumah pagi² mata korang diserikan dengan situasi begini?? :pandacloud_16:



Kelakar tak?? ke lucah macam ni?? hahaha.. Agak² laa kalau nk sidai spender sampai macamni sekali.. sehari brapa lai lah penghuni rumah ni tukar spender eh? byk gila.. ke, seminggu tak basuh? KEHKEH

Sorry laa kalau entry ni sgt annoying. Nak happykan diri sendiri saja. :pandacloud_32:

Update 12.30pm: opss, tersama pulak gmbr dengan broframeston.. sorry eh bro, tak perasan pun. Hehe, kalau korang nak tengok entry bro pasal gambar yg sama, klik laa sini ya.. Peace bro.. :pandacloud_14:

9 comments:

  1. hahahaha. seminggu tak basuh funya kes la tuu kawan-kawan huahuahua

    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Fenat terjah, dijelajah fulak??

    ReplyDelete
  2. Nisaeciz : haha..lebih kurang laa seminggu..byk plak stok dia kn?

    ReplyDelete
  3. he..23x ye ke nk happykan diri sendiri..

    bro ade wat entry pasl nie.. lyn je
    http://www.broframestone.com/2009/11/underwear-out-of-stock/

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  4. hahaha kalau i jadi jiran dia i ambik sume tu lps tu bakar. kahkahkah !

    ReplyDelete
  5. Bro Framestone: Tengah serabut la bro.adeh.

    ReplyDelete
  6. haha mengganggu pemandangan hehe

    ReplyDelete
  7. Ni stock peram seminggu ni.anyway ni awk punya ker? hik3..:p

    ReplyDelete
  8. Syafrizal: nasib baik jiran tak mengadu dekat aduan rakyat ;D ngeh

    Anak Perak: haha..tak2..saya tak men laa sidai mcm tu..tak moden okeh!

    ReplyDelete
  9. thank coz ade krditkan bro...

    sekali tgk rupanya template yg kita gunakan hampir serupa he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete

Kata Anda?