Hari Ini nak senyum saja.


Pagi ini saja nak sampai lewat ke tempat kerja. Sebab si dia tak de hari ni kn. uhuks..
tapi saya agak peliklah, biasa tiap2 pagi harung jammed sakan dekat toll puchong menghala ke sunway, mst mulut tak henti² mencarut.. HAHA.. hari ini, segala benda yang saya buat even terpaksa harung jammed yg sama jgk, saya senyum saja. :D Cuma, ada sorang pak cik cina yg agak tua memandu di hadapan saya terkena tempias sikit saja sebab lembs sangat nak masuk lane kanan. HUH

//Terimbas kembali hari Sabtu di LCCT..

Saya hampir2 menangis tahu tak? menghantar En Jebard sekeluarga utk bercuti ke Medan. Dalam hati terselit sedikit cemburu. Sbb tak dapat nk ikut pergi bersama.. (bukan ahli keluarga lagi). Saya hanya membantu dari segi penghantaran si dia bersama keluarga saja. Sewaktu bersalam dengan mak En Jebard pn mcm tu jgk. Entah kenapa sebak di hati terasa. Lambaian terakhir saya layangan sebelum berlari keluar dari LCCT. Malu seyh kalau orang nampak menangis nnt. T_T


//Hari ini

kemungkinan senyuman yg terukir pagi2 mcm ni kerana disebabkan menanti kepulangan dia. Mungkin lah.. Moga² semuanya selamat, dari segi penerbangan dan juga ketibaan.. InsyaAllah..
//Pagi tadi sempat titipkan SMS kepada En Jebard.

Syg, bby rindu sgt² kt by. 2 laa, bila dkt asyik gaduh je. Bila jauh baru lah nak rindu². HUHU..


Korang pun doakn laa yer. :D semoga dia sekeluarga selamat kembali ke tanah air. hmm, kami jarang jauh2 mcm ni. sbb tu menggila jd tak tentu arah. Dia best ah, beronggeng dekat sana. T_T. Nasib baik dia rasuah nk bagi hadiah dari sana.. HAHA.. terus senyap.

Nota tangan:
1. baru sedar tinggal lagi 8 hari (tolak cuti sabtu ahad) bekerja dekat sini. =D
2. Semalam saya tidur sangat awal utk hilangkan perasaan rindu dkt En Jebard. :D
3. Sorry lah kalau entry ni mcm tak kena dengan mood korang.. Mst ramai yg Isnin Biru :D

Kredit Pict: Flickr.com

4 comments:

  1. Ahhh..memang monday blues pun..
    Senyum terpaksa je la..HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Cuba awak senyum tiga.. sebut tiga je mesti jadi senyuman hebat hehe

    ReplyDelete
  3. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : hi sista.lama tak msuk sini eh? eheh

    Nadya ©™: chill baybeh.. :D

    Syafrizal: eh, betul lah.. bkn senyuman saja di lontarkan, ketawa turut bergema hahaha.. ada org pk saya mereng. sbb dok sebut tiga..tiga.. :D

    ReplyDelete

Kata Anda?