Pages

Sorry Sorry

Sejak kebelakangan ni, kerap benar kedengaran di corong-corong radio single pertama dari grop Super Junior, bertajuk “Sorry, Sorry”.  Pertama kali terdengar terus jatuh cinta..  Cinta tak mengenal muka, sbb saya dengar je suara mereka, tak pernah pun tahu nama kumpulan apatah lagi tengok muka.
Tapi, hari ini, saya dapat tengok video clip mereka di Youtube..  Jatuh cinta terus dengan kecomelan tarian dorang.  Kalah habislah dengan Justin Bieber..  HEHE..
Marilah cuci mata tengok video ni..  Kalau terer, nyanyi laa sekali ikut lirik dekat bawah. :D (more)

1 comment:

  1. bro dah lama tahu lagu nie

    if xsalah awal buln 7 tahun lepas... coz ade sorg budak thailand yang praktikal kat tempat bro suka pasang lagu nie huhuhu

    Feel free to visit
    BroFramestone Blog

    ReplyDelete

Kata Anda?