Pages

Wajah sudah bertukar.

Assalamualaikum w.b.t.

Hoyeahh.. Akhirnya hati yang gundah sudah menjadi gembira.  Akibat terlebih tidur di siang hari ahad semalam, merasalah malam tadi mata terbukak besar-besar, segar bugar.  Dah alang-alang tak boleh nak tidur sampai tak tahu nak buat apa, roh rajen godek-godek pun datang merasuk.  Dan bertukar sudah wajah si eteqcute.blogspot. 

Saya menggunakan template sedia ada yang diambil dari Ipietoon. FOC ok.  Dan sempat jugak saya edit serba sedikit pagi tadi.  Mmg terSANGAT rajin kot. 



Pertama kali bangun sahur tanpa perlu Ummi dan En Jebard kejut dan pagi ini terbalik pulak, saya yang kejut mereka.  Ok, saya akui, saya agak susah untuk terjaga pagi-pagi.  Sbb itu, alang-alang bersengkang mata, biar sampai habis subuh, peribahasa baru cipta.  HEHE.. kalau tidak,mmg tak bangun balik laa jawabnya.

Sebenarnya, sejak hari Jumaat lepas roh rajin untuk bertukar wajah dah ada, cuma biasalah kalau puasa.  Bila tengok benda yang pening-pening kepala ni, senang je rasa loya dan pening-pening.  Sbb kena berfikir, bila berfikir kena guna banyak tenaga, bila dan byk tenaga dikeluarkan, paham-paham je laa yo jang!.  :D

Ok, mahu tanya kalian, apa pandangan kalian utk wajah yg baru biarpun rasa-rasa saya, ramai dah guna template ni.  Tapi, janganlah risau.  Saya cuba letakkan kelaian pada template ni..  Nak tambah-tambah apa yang patut.  Tu pun kalau tiba-tiba jadi rajin mcm pagi tadilah kan.

Tinggalkan lah segala kritikan di ruangan komen nanti  Segala cadangan, kutukan, kritikan, pujian saya hargai seumur hidup saya Thank You Sooo Much!

Berakhir sudah episod si ulat oren!
Clik utk view

Selamat datang si manis Pinky Blue.  ♥


19 comments:

  1. @Liyana Lunia. tak rajen sbenarnye T_T tapi sayang sgt dkt blog ni laa.. tu yg tak delete. and blog ni buat blog suka suki saja :D

    ReplyDelete
  2. oh selamat datang di manis pinky blue hehe :)

    ReplyDelete
  3. oh selamat datang si manis pinky blue hehe :)

    ReplyDelete
  4. ulat oren da retired ek.lol
    baru nk jenguk wajah sis..hehee..rupanya blog je eh. :PPPP

    ReplyDelete
  5. @Fitrihadi.comterima kasih.pinky blue mmg manis semanis bandung. erkk..

    ReplyDelete
  6. @Shafiedia tak larat dah jd penunggu dkt sini.so,skrg akak yg amik alih secara total.haha..

    opss..shafie asyik nk tngok muke akak je..sekali skala tngoklah wajah blog pula :D

    ReplyDelete
  7. nice...nak tukar jgk..tp x tau template aper yg cantik...

    ReplyDelete
  8. @black_mel hee,kalau rajin, buatlaa template sndri guna minima template. :D

    ReplyDelete
  9. erk, tumpang tnya, cmne nk buat printscreen dpt full dr atas smpai bawah?

    ReplyDelete
  10. @Affan Ruslan yg tu laa I dok pening fikir smpai tertangguh nk tkr template ni.huhu..gunakan saja Software photoscape..

    ReplyDelete
  11. erk, cmne nk guna photoscape?
    mmg selama ni guna photoscape.
    ajr sket. hehe

    ReplyDelete
  12. @Affan Ruslan Photoscape mmg senang..function semudah ABC..haha..ok,cuba bukak Photoscape, ada windows paparan mula2 tu..cari screen capture. and,boleh laa print satu muka surat terus :D

    ReplyDelete
  13. Pastu ambik capture full screen ke capture window.

    ReplyDelete
  14. @Affan Ruslan capture region..lepas tu tarik dari bucu atas sampai ke bawah..

    ReplyDelete
  15. aik blogspot pulak dh. keke.
    nk guna yg mana satu neh :P boleh kawal ke 2 blog ni? hehe

    ReplyDelete
  16. @Nik Nurehan blogspot ni suka2 je..sbb ada nuffnang..syg laa nak delete..hahaha..

    ReplyDelete

Kata Anda?