Pages

Suprise Dinner & Birthday party for Are-towl


Assalamualaikum..w.b.t..
Selamat Hari Sabtu & Selamat berhujung minggu utk sape² yg x keje hari neh..
mcm aku, still melepak & bekerja tnpa gaji utk hari sbtu neh..hehe..

oke, ekceli posting for this entry should do last sunday..
tp, mse tu x mengizinkan laa..huhu..
bzy gurl skrg neh kn??adekaaa??

oke, berbalik kepada tajuk diatas,

seperti mane yg telah aku war-war kn last week..
on 11 April adelaa birthday kpd sahabat aku, are-towl..

tp, kami sumer ade kezutan buat atol..
mastermind die adelaa kwn atol sndri, nas..hehe..
die yg plan, aku cume jd kambing hitam jek..

Mlm sabtu tuh, konon² aku ajak atol kuar dinner..
mcm aku nak blnje die laa.. so, die pn agree nk kuar ngn aku n after that aku kna tdow umah die..huuu..

jd, aku & abg aku pn g laa amik atol kt umah die after magrib..

yg atol xtaw, dak² lain dh standby kt Kenny Rogers Alam Sentral tuh..huhuu..
aku siap ckp aku dh wat reservation lg kt sn..sbb atol ckp kalo aku blnje mkn sate pn dh ckp baik dah..

at last, kami pn smpai laa kt kenny rogers alam sentral,
ble aku tnye meja reservation, dan dah duduk kt tmpt tuh,
atol agak kepelikan sbb kami hanya ber3, tp yg direserv tu dekat 8 tmpt dduk..
aku cover line baikkkk pnye..aku ckp meja sblah tu meja org lain..
dorang salah setting kot..muehehehe..oke x ayat aku tuh???

lg skali hampir terkantoiii...ble atol tnye, nape dorang x amik order...
lahaiii..mcm² lak atol neh soal..
lg skali aku cover line..aku ckp aku dh order kn utk ko...mueheheheeee...

dlm hati aku neh debaran jgn ckp laa..
tnggu nas ngn lain² smpai..berpeluh² jgk laa...

tbe²..dorang pn muncul tngah aku sibuk² cover line..ngeee..
muke atol amat laa tkejut & xsangkaa yuuuu...

ok, enjoy our memorable pict kay..



:: 4 of us::

:: This is nas, as a master mind in this case ::


:: Again 4 of us, yanti, nas, atol n me ::

:: with my luvly person ::


:: luv them ::

2 comments:

  1. happy belated besday atol.
    wah syiok nyer ada suprise party ni.
    esk2 wt utk an jgk ya ;) haha

    ReplyDelete
  2. wahhh best gathering kann hehehhe

    ReplyDelete

Kata Anda?