Gambar Shahir AF8 di Festival Addin Polisas

//Dari atas sampai ke bwh cerita pasal Shahir.  Suka tak suka kena baca (Paksaan) HAHAHA


Hari Sabtu malam Ahad yang lalu, saya menjadi suri rumah bujang.  Tinggal berseorangan dalam rumah sambil mendengar AF8 dan melayan blog, FB & Twitterland.  Saya tak pernah lagi update pasal AF kn? HEHE... masa mendengar AF sambil menonton lappy (sbb mata pandang lappy, telinga pegi dengar AF).  Sapa ntah, antara Sarimah atau Jimmy panggil Shahir suruh nyanyi.. Serious, terkedu saya dengar dia menyanyi (mata tak pandang tv lagi) masa dia nyanyi lagu Tak Mungkin Berpaling (Mawi & Zamani) terus saya rasa meremang dekat area bulu mata ni.. Dah laa saya tengok Shahir makin handsome HAHA.. saya rasa tarikan utama dia adalah dekat gigi besi dia laa.. Suka tengok gaya cakapan dia. Malu2 miawoooo.  hmmm... maka, terjadi lah status di bawah ini :D


Tak cukup besar? Klik gambar mst jadi besar. teeheee
Hmm, adik saya dekat blog merangkap x boyfriend Junior masa dekat POLISAS dulu ada cakap Si Shahir pernah buat persembahan sempena Festival Ad-Din di Polisas sekitar tahun 2008 dulu..

Saya macam tak percaya sbb mmg tak ingat dah.  Lalu meminta Zikri emailkan gambar2 yang beliau simpan.  Zikri dulu juga adalah salah seorang ahli nasyid di bawah naugan JPP POLISAS.  Nah, Zikri lantas mengambil gambar melalui video (screen shoot).  Maaflah jika tak jelas.  Dah cuba sehabis daya dah nak bagi kelihatan jelas.



Comel Shahir zaman muda-muda dulu :D..  Hmm, adengan ketip mulut tu mmg tak hilang sampai skrg yer :D.

Ok, sila beri perhatian dekat gambar atas dan bawah ini.  Mari saya kenalkan, yang saya bulat orenkan itu adalah tuan punya gambar ini.  Dia juga seorang blogger, tapi blog dia lama dah tak update.. HAHA.. zik, cpt update sekarang.. sila lah jenguk sini ya :D Nama dia Zikri Alias.. hmm, tak silap masa ni 2 group ini sedang berkumpul di dataran sebelum persembahan dimulakan.

Yang saya petak orenkan pula adalah Shahir. Heh, menurut Zikri, dulu Shahir lebih kurus berbanding sekarang yang agak berisi.  Nak2 bila duduk dekat Akademi yang nampak macam 24jam kena makan.  Siap ada kelas masak-memasak lagi.


Nak tengok lebih gambar Shahir yang kurus dahulu? (matilaa kalau Shahir baca).. Dekat bawah ni saya letak gambar Shahir berseorangan ok.  Bila tengok gaya dia dalam gambar dekat bawah ni, masa Shahir masih lagi bersama kumpulan Saujana dulu tak byk beza mcm skrg dalam Akademi.  Mungkin  perberbezaan  dari segi  kehidupan sosial sikit lah kot.  HEHE.. 


Handsome gila kamu Shahir, hmmm baik kuruskan badan cepat sebelum terlambat macam saya .. HEHE.

Nampak ciri2 ustaz dalam diri Shahir. HEHE.. pujian menggunung tinggi nampak.. Ok, dah laa.. Sessi memuja Shahir dah tamat..  Last but not least.. Cuba korang buat perbandingan (kalau nak buatlah), byk tak beza Shahir dulu dan sekarang?

Kalau tengok ikut gambar dekat bawah yang di ambil dekat Murai.com.my ni, dia macam agak stylo laa.. HIKHIK.. hmmm, bila kau nk berenti puji Shahir nih?


Ok, enjoy read. papai..

Nota Cinta utk Shahir : Hmmm, berisi macam ni ok kot.  Tapi jgn laa jadi berisi sangat eh, Kurang cute.. HAHA.. ni gila angau macam ni.. bak kata an, dulu AKIM, skrg SHAHIR.. Dua2 tetap dekat hati.

http://emo.huhiho.com

13 comments:

  1. habis lah habis lahhhh, semua nk suka syahir mana boleh :( suami i okay HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. Liyanaa.: hahahabislah Shahir pening kepala nk pilih mana 1.. :D

    ReplyDelete
  3. hehehe.. shahir ensem siot! :)

    ReplyDelete
  4. peminat syahir jugak? hehe..


    senang2 sggh la blog..huhu

    ReplyDelete
  5. rammyd: Handsome sgt siot.. sapa tahan :D

    ciknabil-a: tak minat mana.. lebih minat Adira.
    tp utk lelaki, shahir laa kot.

    ReplyDelete
  6. aduhh boleh cair gile tgk muka shahir nie tau...mmg packge siap dgn muka dn bakat kan...afundi shahir.. hehe

    ReplyDelete
  7. Sis-Lin: tehee..jgn tergoda eh.. ada org pnya tuh. :D

    ReplyDelete
  8. haha . luv shahir . follow jgn ta follow :D

    ReplyDelete
  9. anak saudara dyeJune 1, 2010 at 11:27 PM

    suami ko eee p0y0nye eh pk dulu yg SHAHIR 2 dah ada kew yg punye,, but law SHAHIR bel0m berpunye p0wn x mungkin lah dye 2 ada hati dengan k0... PLEASE LAHHHH

    ReplyDelete
  10. Ini adalah artikel bagus untuk dibaca, terima kasih untuk berbagi.

    ReplyDelete
  11. salam dear.. kalau tak keberatan boleh tak bg video saujana nyanyi mase ade shahir ni.. just nak simpan buat koleksi.. hehheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. sorry dear, citer dh lama sgt ni. tak igt dah letak kat mana2. hehe

      Delete

Kata Anda?