Pages

Lirik - Dan Bila Esok by Sofaz

 Selamat Tengahari.


Tiba² jadi serba tak kena, jadi serba murung, jadi serba sedih. Di sini saya dedikasi kan lagu terbaru dari Sofaz utk rakan² yang menganggap saya sebagai kwn.. Hmmm,  semoga terhibur dan kalian gembira di samping keluarga dan rakan.. I love all my friends (termasuk rakan blogging).. Untuk rakan² di dunia blog, walaupun kita tak pernah bertemu, tapi kalian adalah orang² yang kuat mendokong, berkongsi tips, kata perangsang dan teguran.  Saya mohon maaf sekiranya selama saya membebel di blog ini, twitter mahu Facebook pernah membuatkan kalian rasa menyampah.. HAHA.. :D ok, just enjoy da song.. buat masa ini, lagu ini merupakan lagu yang melekat dekat hati saya :D

Sofaz

di dalam hati selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa


di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa


dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya


dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

 
mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya


dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya


dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya


dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya
..
untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya


Download dekat sini

Credit to: Jejaktrend

28 comments:

  1. akuseniman: best! try laa download.. ada suara prempuan taw..best suara dia.

    ReplyDelete
  2. huhhh lirik dia menusuk kalbu! gagaga

    ReplyDelete
  3. ** a i l y ** : dengar lagu dia pn best jgk. pegi dgr dekat tiub awk. :D nanges T_T

    ReplyDelete
  4. mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
    masihkah ada ruang di dalam hatiku
    untuk cinta yang pernah engkau miliki
    untuk selama-lamanya

    ReplyDelete
  5. hye :)
    saye sgt suke lagu i..leh x tlg cari sape penyanyi wanita yg featuring dengan sofaz dlm lagu ni??

    thanks!!

    ReplyDelete
  6. sore pmpuan tu bkn amy mastura ke?

    ReplyDelete
  7. -Wani: sgt best

    .::aDa::. insyaAllah sy cuba ok..

    saya tak pasti suara sapa.. nnt kita cuba cari ya..

    ReplyDelete
  8. lagu ni best woo.. terbaek...

    ReplyDelete
  9. suara perempuan tu boleh la..
    tp suara Zimi (second guitarist n second vocal) lagi best. try tgk kat u tube time dorg perform kat muzik2..huhuh.. cair aku

    ReplyDelete
  10. Nak copas lirik ni yee.. :) timekasih...

    ReplyDelete
  11. best laaaa....
    lyn jerrr

    ReplyDelete
  12. memang syok la lagu nie kalo korang dengar bila esok kita kan bertemu kembali pasti kan ada ruang di dalam hati mu

    ReplyDelete
  13. pompuan tu ialah ISMA AF7

    ReplyDelete
  14. haha...
    best gler lgu ney..
    aku ske ah..

    ReplyDelete
  15. ain izzati ................November 6, 2010 at 1:13 PM

    tau takper......best giler la lagu ni.......hahahahahahaha.....

    ReplyDelete
  16. i terbaca kt murai.com, suara pompuan tu ialah kepunyaan Shiha peserta Mentor 5 protege kak pah..patut la sedap..kalo sesaper folo AF, mesti kenal Shiha ni..ce masuk murai hari ni..ada info tu..

    ReplyDelete
  17. ha'ah..mmg sore shiha..1st time dgr da detect..dulu af3 prelude je..now mentor lak,,

    ReplyDelete
  18. lgu besh sngt.....follow me back uke....nice blog......!!;)....

    ReplyDelete
  19. kenape lah suare yg hebat n unik merdu mcm ni af boleh tolak...mentor mmg hargai bakat org seni je.....

    ReplyDelete
  20. Memang Seonok Lagu ini Macam ...entha lah x thu nak cakap ape -.-

    ReplyDelete
  21. suara shiha..

    ReplyDelete

Kata Anda?