Suprise party...

Assalamualaikum sumer..
hehe..kali neh nk update celerbration of my birthday arituh..
wawawa..aku da tua daaa...
23rd..keke..tuh pn sib bek dorang wat suprise party kt aku arituh..
kalo x, smpai laa neh aku x mrase nk tiup lilin arituh..

hurmm...ari jumaat arituh, aku sambut birthday dalam keadaan x sihat n pucat..
ikut kan arituh aku nk MC jek..
tp kak syikin beriya² tahan aku x kasi balik..
die suh aku mkn ubat then rehat kt surau..
aku kalo dmam jek xpe..
neh pakej skali ngn selsema, batok n sengugut...**hehe..amik ko..

pas aku telan ubat n tdow 2 3 jam kt surau..
dmam aku pn beransur kurang..
cuma selsema je laa..dok leleh2 lg...hahaha

boss aku da suh balik da..
tp aku rs cam rugi lak kalo aku g klinik amik MC separuh ari..
pastu kna byr ubat 20 30 hengget..

aku decide laaa nak thn smpai balik jek..
hahaa..smpai laa ke ptg aku dpt tahan bdn aku neh..
then dlm area kol 4 tuh, abg aku tepon suh turun ke pantry bwh..
aku ingtkn die nak past kn air badak lg kt aku...

rupe² nye ade laa suprise yg dak² neh ready kn utk aku..waaa aku sndri x sangke sbenarnye..
walau pn secara kecil2an, aku hargai sangat²..
pape pn tenkiu for all my fwen kt Iryas neh..
sbb memahami n care pasal aku..
thanks guys..




:: neh adiah dr my luvly bro, ade kesah disebalik beg neh taw.. thanks syg.. ::

:: adiah dr atol..tenkiu dear.. ::

3 comments:

  1. wahh hepi besdayy cedapnye kek...

    ReplyDelete
  2. metam2 la abam suka nike. diadiahkan brg nike yek. haha

    ReplyDelete
  3. wah baru tau... HAPPY BELATED BIRTHDAY!! :)

    ReplyDelete

Kata Anda?