Pages

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Tibe² terbuka hati saya utk menjoinkan diri didalam contest yg simple ini..woaah.. bila tngok ramai kawan² join, hati terdetik.. "ape laa salah nye aku masuk.. bkn kena p photo shoot merata² pn.." hiks.. utk keterangan lanjut, silalaa mentekankan gmbr dibawah utk direct ke rumah penganjur yer..



antara syarat² yg perlu ditempuhi adalah: - (didalam rumah penganjur turut tertera ye)
  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D
  • this contest ends on 25th December 2009
  • ok, here we go.. da pitcha..



    Gambar ini diambil sekitar bulan june x silap.. alasan terhasilnya gmbr sebegini akibat menjadi penunggu ketika mengupgrade kereta.. bosan..bosan.. tengok laa muka bosan aku tuh.. hiks..
    tp, nasib baek ade kamera di tangan.. ouh.. pada waktu ini, aku mcm mak guard utk klinik saja.. berjam-jam duduk mencangkung kt depan klinik tuh.. hurmm..
    moral from da pitcha.. lepas neh kalo korang nk pegi repair keta ke, service keta ke.. make sure peneman korang tu bwk laa satu lg transport.. xdak laa jadi mak pacak kt tepi kedai keta tuh.. aiyooo.. kalo ade transport, sah-sah aku x jadi penunggu arituh..

    okay.. selesai sudah 1st contest saya.. korang bla lg..
    join jek.. sonang..
    psstt ezzan.. ape hadiah eh kalo menang?? ;p


    6 comments:

    Kata Anda?