Pages

Lagu terhangat dalam hati..

Ok la.. mlm neh nk jiwang2 sikit.. oleh sebab malam kn.. harus jiwang.. nak2 malam2 Jumaat mcmneh.. syahdu jek.. Buat masa ini, mood saya mcm ada up side down sikit.. sikit-sikit touching.. sikit-sikit nak meleleh.. bukan meleleh air liur taw.. ini meleleh air mata punya cerita.. 

mungkin jugak disebabkan pertukaran hormon di tengah bulan.. tp x kan laa bila dengar lagu pn nak nanges feez oii.. oh, dulu-dulu kan masa kt asrama sekolah menengah kebangsaan seksyen 11, Shah Alam.. ha hamik. trus feez bg nama sekolah penuh.. saya digelar sebagai minah jiwang.. itu dululaa.. sebab suka sgt dengar lagu-lagu jiwang.. dulu yg popular masa zaman-zaman saya membesar mcm screen, scoin, spoon, stings dan macam-macam kumpulan jgk yg tumbuh mcm padi kt sawah yg menggunakan huruf S di hadapan.. Owh x lupa jgk kumpulan Q-Face dan Antz.. haha.. kumpulan favourite dulu tuh..

eh, mcm da larik tajuk pulak.. karang kurang markah cikgu beri.. =)
meh laa smbung cerita lagu di hati masa ini.. masa ini bermaksud ketika ini ya..

Pertama, lagu ini kerap kedengaran di corong-corong radio sekarang.. kerap di putarkan.. bila dengar saja mahu nangis.. sgt touching lirik2 dia.. sgt mempersonakan melodi dia.. sgt mendayu-dayu alunan lontaran suara Sabhi saddi ini.. saya jatuh cinta dengan suara dia.. lagu bertajuk NADIKU ost TARI TIRANA..






source: http://www.laadvamore.com (tqvm)


Kedua pula, lagu ini juga kerap bermain-main di akal fikiran sanubari.. lagu lama.. namun tak lekang dek zaman.. Kalo dengar hotfm janji rock mesti keluar punya laah.. Enjoy second songs from me tonite Karam by Zabarjad.. serious x pernah tahu nama penyanyi lagu ini.. dengar odw balek kerja td baru tahu.. hehe..













Ok guys.. enjoy 2 songs from me.. semoga kalian sehat aman makmur bahagia..

Notacinta: 1st time berblog di luar.. mmg byk idea keluar..

2 comments:

  1. wahhh..
    sweet suke lagu karam..bukan karam sign waliah tau..hehehe..
    sweet pon kekadang layan gak lagu2 lame nieyh..
    memang touching abis la..
    ^___^

    ReplyDelete

Kata Anda?