Pages

Nasik Lemak tanjung bidara

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. selamat tengahari Jumaat.. cepat betul Jumaat ini berlalu kn? da masuk tengahari nak msuk petang pn.. Korang da makan ke? feez mcm besa hari neh.. every Friday ade Mangkuk Bertuah session atau dalam erti kata glamer yg laen ade laa Pot Luck..

Cuba teka apekah yg menjadi menu utama hari neh?

Nasik Lemak Buah Bidara  

Yeap seperti tajuk nasik lemak tanjung bidara.. tapi tambahan tanjung bidara tu di ambil dr lagu saja.. masa bila nk p makan nasik lemak kt  tanjung bidara tengah² hari bekerja neh kn? 

yeah.. kami memasak di opis.. tp bkn laa lauk pauk segala di masak di pantry opis.. hanya nasik je laa..
so, hari neh feez ditugaskan utk membawa sambal ikan bilis dan telur dada.. haa.. senang bkn.. tp feez xde laa rajen nk memasak.. haha.. ummi yg tlng masakkn.. ummi mmg best laa.. syg ummi..

lauk pauk yg turut serta menumpang bertuah hari ini terdiri daripada rendang kerang, sambal udang, sambal ikan bilis, sambal telur cili api, tempe, dan dihiaskan bersama telur dadar, telur rebus dan ikan bilis.. "Amacam kecur ayak liuq dak??"
perghh.. mmg masyuk hbs melantak tengahari td.. dengan x Berhenti Cepat pg td kn.. mmg bersenduk²laa nasik dikaut..

next friday, we olls x sure lak nk buat tema ape, maybe western.. haha.. what else? ade cadangan people?

so, have fun and happy weekend ya.. kalo rajen feez update lg mase ujung minggu..

No comments:

Post a Comment

Kata Anda?