Pages

Surprise tu best ke??

Assalamualaikum sahabat and bloggers..

Jom mengira, 1,2, dan 3. Yeah, tepat 3 hari saya bercuti sakan. Bercuti dari menulis sebarang entry. Sampai tak dak entry khas pun utk Hari Ummi.. uhukss..

Hari ini saya baru mula bekerja setelah bercuti selama sehari semalam (tak termasuk weekend). Hurmm, lesu ya amat. rasa nak bercuti lg saja.. Cpt lah hari tu tiba. uhuk..

Ok, mgkn jgk keletihan melawat bandar JB hujung minggu lepas masih ada.. Tapi rasa tak nak balik hari tuh.. Serious.. We have a greet meet up with Hyundai Getz owner from singapor.. WOW.. lepas tu tiba2 rasa teruja sangat nak berjalan ke Singapore. Nasib baik keadaan kewangan tak mengizinkan.. And tell u what, harga Hyundai Getz dekat singapore sama dengan harga sebijik Honda Civic dekat Malaysia setelah di tukar nilai mata wang sini.. Mahal sioott....

Oklah, nak cerita pergi JB tapi gambar tak de pulak dekat PC ni. Tunggu rajen sikitlah lepas ini okeh. Tp ini entry special thanks for My Love and all dear friends..

Syg and friends beli special kek kecil. CHOMEL.. WOW syg buat plan diam². Patutlah nampak berbisik² sakan, tercuit² sana, terkenyit² sini.. Duduk jauh² dari saya sampai buat saya terasa hati. Uhuks.. Tengah melayan merajuk tiba² lagu "Happy Birthday" kedengaran. Saya ingatkan utk org lain. Serious!! Geng from Singapore pun turut sporting menyanyi sama.. Tak boleh lupa.. ** Terharu sampai hari ni**.

Malam sebelum tu pulak dekat hotel dah kena 1 kilo tepung dalam bilik. Hayyoo, itu pulak plan lina.. Siap kau lina.. Akan ku balas dendam..

Lihatlah muka si gadis berumur 24 Tahun di hari Ibu.. Oh Ummi, Happy Mother's day.. Along tak da dekat rumah, tapi Along tetap telefon ummi.. sampai kehabisan kredit Along telefon.


Ini dia muka Lina. Ok, sapa ada idea apa nak buat sebagai balasan ganti rugi utk lina pulak nanti.. Yeahh, I wait da day is come. Siap kau..

Ok, cuba lihat betul² apa yg ganjil dekat lilin kek? Dorang letak 2 batang besar and 1 batang kecil saja.. Means saya berumur 21 tahun.. Hoyeahhh.. Happy, masih muda remaja.. HAKHAK.. nak wat surprise lagi sampai kelam kelibut.

Tenkiu sayang.. Saya sayang awak sangat².. Terima kasih kerana sudi menceriakan hari² saya..

Kalau orang tanya, best tak kena surprise? Saya jawab. Tak best sbb saya senang dapat saket jantung akibat terkejut. Korang suka ke kena surprise? Sila jawab di kotak comment yang comel.

2 comments:

  1. bro dari dulu lagi suka wat surprise...

    tp xde sape2 pun berjaya wat surprise kat bro he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. Bro Framestone: ehem.. HAHA.. sedihnya.. feez kali kedua dpt surprise spnjg 2 tahun ni. :D

    ReplyDelete

Kata Anda?