Pages

Kekecewaan bila kalah

Hey, Assalamualaiku korang.  Mood tak pulih lg.  Saya sendiri tak pasti kenapa sejak 2 3 hari mood merundum jatuh macam org bunuh diri sbb dia bunuh org yg tv3 tunjuk dekat bulletin utama kelmarin.  Senang nak gembira, senang nak sedih and senang nak gila sekejap pun ada.  Gila dgn kwn-kwn dekat twitter. ngeh
Tapi kan, saya lagi kesian bila tengok orang kecewa team dia kalah. Kesian, nak tergelak pn ada. Hee.. (more)

New entry update.

Do visit my official blog

1 comment:

  1. bersabar lah kalau kalah hehe
    tak perlu nak bersedih sgt...

    ReplyDelete

Kata Anda?