Pages

Day 1 - MMU Cyber Registration day.

Alhamdulillah, evertyhing going smooth and the time going so faster than berfore.  Tiba-tiba je dah habis hari pendaftaran dan Orientation day 1.

Banyak benda tahu hari ni.  Dan harap-harap dapat belajar banyak perkara lagi pada masa mendatang.

Rasa sedikit "sakit rumah" atau sgt familiar dgn perkataan Home Sick.  Ahakss..  Saja haku nak rasa home sick even study tak berapa nak jauh beribu batu dari rumah.

Roomate best.  Walaupun aku antara paling tua yg register hari ini..  But is sokayyy, caused ada orang ingat aku budak baru umur 23 tahun..  Wahhhh, itu umur 2 tahun lepas kot.  HIHI

Fasilitator pun okayy, aku dpt group num 5.  Agak slow punya group..  AHAAHAHA..  Selamber kutuk group sendiri.  Tapi we alls do very the best.  

Malam jumaat nanti ada persembahan drama.  And tell you what, i'm going to be gang ster.  Wakaka..  Ehhh, jgn pandangku sebelah mata..  Nnt ku letak video lakonan ku di sini.  HIHI.

Esookkkk, kena bangun awal caused kena berkumpul sangat awal untuk solat subuh.  Biasalaaaa, dah nama orientasi, kena jd budak2 sangat2.  Kena jd riang lebih kanak-kanak..

TATA, till then.  Mwaxxxx

No comments:

Post a Comment

Kata Anda?