Pages

3rd Class.

Assalamualaikum wbt and good day.

Hari rabu kan hari ni??? Which means my 1st class for morning.  Hari lain kelas semua start tengahari.  Hari ni saja yang pagi.  Habis kelas sekitar pukul 11 then ada pulak kelas bersambung pukul 3 nanti.  But my lect said nak gabungkan kelas dengan lagi satu kelas.

Bila dah bergabung, terlebih ramai pulak dan bilik yang sejuk pun tak rasa mcm sejuk.  Wuuu, my lect mcm menyesal jgk laa gabungkan kelas hari ini, and she said "next class will be a normal"  HEHE.. CUTE.

Kelas pagi yang pertama ni memerlukan kudrat yang lebih untuk bangun pagi.  Bukan tak biasa pun nak bangun pagi, biasa bangun pagi tapiii mandi tengahari..  HAHA, tapi hari ni totally changed.  Bangun pagi, tapi terus mandi.  Then siap2 g kelas pulak tu.

Pegi kelas satu hal, kena jalan kaki and ambil masa kurang-kurang pun 15 minit nak sampai fakulti.  Oh mennn..  My friend, Tirah dah berjalan huyung hayang.  Masing-masing berjalan sambil tidur.  Anda pernah lakukan??  


Wuuu, mcm-mcm dah rasa sekarang.  For this short semester we have only 8 weeks to capture all the ilmu.  I feel like, excited jugak laa..  Ye laa, sblm ni mana pernah rasa uni life kan?  Dah tua-tua ni baru dapat rasa.

Alhamdulillah, semoga di permudahkan segala-galanya.  Amin.

4 comments:

  1. hoi.

    selamat menjadi sebahagian daripada MMU student

    :)

    ReplyDelete
  2. salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah, dah lama tak update blog ke?

    ReplyDelete

Kata Anda?