Pages

No Compromise!

Entry panjang dan penuh dengan gmbrrajah.. hehe..

Hari sabtu arituh, baru je mkn Mister Potato bersama rakan-rakan ketika beriadah di PD..
Hari neh
Ternampak laa plak contest the #1 Mister Potato Contest.. waaa.. keterujaan menjengah ke dalam sanubari.. nak-nak lagi the #1 Mister Potato Contest neh bertemakan games yg sangat best dan seronok.. hilang segala stress bekerja harineh..

I love Mister Potato Chips (perisa hot & spicy and original most of my favourite) nyummy!!


Kalo korang yg laen nk join senang jek.. cume singgah ke web Nuffnang or direct ke website Mister Potato utk medaftarkan diri.. Sila isi nama serta biodata anda dengan telita ya kwn²..
Sbb contest neh juge menyediakan hadiah yg mmg berbaloi-baloi dengan hanya bermaen games sahaja.. RM10000 tu babe!!

Once register and login, korang akan direct ke permainan Level 1.. korang kena cabut-cabut potato yg elok dan asingkan dengan yg x elok..
kalo korang berjaya melepasi level tersebut, maka mata korang akan disajikan dengan
tarian dan nyanyian spt gmbran dibawah.. hehe ;p

harus berjaya di setiap level utk melepaskan diri ke level seterusnye..

Feez paling ske level 3 neh.. korang di haruskan memotong potato menjadi nipis..
potong, jangan x potong.. hehe.. tp biarlaa berhati-hati ye.. jgn smpai terluke tgn lak..


utk level 4 plak, lebih kurang mcm level 2 jek.. kena jwb soalan..
yg best nye the #1 Mister Potato Contest adalaa games die menguji kekuatan minda dan ketekunan kita berhadapan dengan masalah.. soalan-soalan berasaskan teori juga ada..
hee.. make sure korang-korang yg mahu join, baca hbs ttg Mister Potato neh ye..
jgn main hentam sajerk.. lalaa

And lastly utk level terakhir the #1 Mister Potato Contest ini adalaa utk meletakkan gmbr korang secara creative bercirikan Incik Mister Potato yg ensem dan macho neh..
kalo leh letak misai sebijik mcm dia pn xpa sbb ini saja cara dorang nk cari pemenang utk cash prizes tuh.. Bila da ready and gmbr pn da di upload, korang kena tngu smpai 29November nnt utk di voting plak oleh sahabat handai, rakan taulan.. yeah.. jgn lupe promot yaa.. Galery voting plak akan dibuka tepat pada tarikh 5th December 2009.. Sile, beritahu kpd ibu, ayah, adik-adik, kakak, abg, utk vote korang ye..

Dan.. khas utk bloggers di Malaysia pula..
Jeng.. jeng.. jeng..
Korang leh menyertai dan memenangi pertandingan ini dengan hanya perlu:

1. Blog about the #1 Mister Potato Contest and title it ‘No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009’.
2. Tell us why you do not compromise the quality in your potato chips.
3. Send an email to misterpotato@nuffnang.com with your Full Name, IC number, and permalink of your written post.

Hanya dengan cara membuat blog entry terbaek mengenai Mister Potato, hadiah- hadiah dibawah menanti bloggers.. sila-sila.. join contest ini..

1.Blog entri terbaik dapat RM5000,
2.kedua terbaik dapat RM3000, dan
3.ketiga terbaik dapat RM1000.

No compromise..absolutely!!


No comments:

Post a Comment

Kata Anda?