Pages

Kak Long Ynaa's Weeding =)

Setelah lame saya bercuti.. eceh bercuti.. mari kita mulakan dengan entry pertama selepas cuti.. Cuti mendanye. saya malas mahu update kerana jari saya xcident.. (haha.. tipu2)..
Jari saya bzy laa menaip angka² saja.. Jarang menaip huruf².. =)

Ni cerita mengenai weeding kak long yna.. kak sobrina.. yg sudah 2 minggu berlalu.. Cerita sebelumnya di entry --> ini..
Gila, citer 2 minggu baru nk letak.. x mengapa.. suke hati laa nk letak bla2 pn kn??

Majlis berlangsung di Dewan Merak Kayangan, Kuala Lumpur..
sewaktu perjalanan menuju puncak ke dewan.. kami hampir tersesat.. hampir taw.. walaupn da guna GPS bagai.. tetap tersesat.. saya mmg failed laa jalan Kuala Lumpur.. =(

Mari kita lihat, ape yg ade sewaktu weeding itu.. sila.. sila.. jenguk di bawah ya.. 



Fuh pelamin dia.. sgt cantik.. cantik mcm dlm citer cinderella.. atau pn snow white.. hikhik.. maaf.. gmbr diambil dr tepi saja.. malu laa dngan camera murah dudok dikalangan cameraman yg profesional.. jadi saya dudok tepi dicelah2 org..
Nmpk sgt sweet sblm pengantin dudok atas pelamin.. tp, sewaktu penganting sedang bersanding di atas pelamin itu, rasa lebih sweet dan berseri².. iya.. iya.. ini jujur..



Makanan di sana juga sedap².. tp saya x amik nasik minyak.. saya terlupa.. Jadi saya berbisik dekat syg saya.. "By, amik nasik minyak lebih sikit oke".. wahahaha.. saya nk berjalan pegi amik nasik tu balek rasa macam segan-malu-nnt org kata buruk lantak plak kn? wohooo.. xpe2.. dpt rasa sikit pn jadik..



Oleh kerana sedap.. saya tempek lg satu gmbr ya.. haha.. hurmm.. siap berdesert tawu.. desert die pn sgt sedap.. xsmpt laa plak saya amik gmbr.. adeh..
Desert tu saya amik 3 potong kek, tiga2 saya hbskan sorang.. haha.. 

Walaupn sedap-sedap (nak bgtaw mmg sedap), saya seperti tidak dapat menikmati sgt makanan tuh..
Sbb keterujaan melihat pengantin dan pengapit.. weeewitt..
Ye laa.. 1st time berjumpe ynaa katekn.. jmpe-jmpe terus g weeding lak tuh..Aiyokk..


Gift.. Lg sweet taw.. walaupn hanya diberi cekelat tetapi, sgt sweet.. (rasa2 da brapa kali aku sebut sweet).
Ouh, saya juge berangan-angan mahu menempah cenderahati begini utk weeding saya yg entah brapa puloh tahun lg.. haha.. x pasti.. Jodoh Allah yg tentukn.. hikhik..
Harap2 ckp laa bajet utk memberi anda semua cenderahati mcm ini ya.. doa cepat..!!



Kami.. yeah.. oleh kerana hanya kami berdua saja saling mengenali.. cewahh.. da mmg kenal. nak kata ape lg.. kami dudok berdua saja laa.. walaupn meja tu utk 10 org.. kami x kenal org sekeliling.. sian kami.. waaa.. x mengape.. buat2 seperti kenal saja..

Ouh, mase weeding tu ade jugak persembahan ghazal.. best juge.. ini kena jgk masuk dlm wishlist for my weeding ntah brape puloh tahun lg tuh.. hiks..

dan x lupe juge..

Gmbr bersame yna.. hee..
Thnks yna.. ade jodoh, berjumpe lagi laa kte yer.. =)

5 comments:

  1. amik berkat kali ke brapa neh. smoga turn fyzah dlm masa tdekat ekk. kekke

    ReplyDelete
  2. an: wahahaha.. insyaAllah.. tp x terplan lg neh.. cmne nk wt dlm mase terdekat.. ;p

    ReplyDelete
  3. takpe. tunggu thn br esk2 kut. azam thn br. akan bkawen dlm bulan dot dot dot. haha

    ReplyDelete
  4. haha.. i wish laa an.. tataw cmne..
    T__T

    ReplyDelete
  5. Sselamat Pengantin Baru buat pengantin. Semoga bahagia.

    ReplyDelete

Kata Anda?