Pages

Sehari!!

Credit pitcha to shazni getzzone.. :D

HIYA... Only one more day to go PD.. hip.. hip.. horaaayyy... ^sila lompat skrg^


Hurmm.. kami as a on behalf of dis FD berusaha keras dalam menjayakan aktiviti ini..
dan ini adalah julung kalinya fizah join event sebesar semenjak join persatuan Getzzone.. ^eceh, persatuan tuh, bkn laa ini community..^

Masihkah korang ingat dengan cerita ini? sila klik utk membaca kembali.. that was our 1st time recce for this event.. and unfortunately kami x berape setuju dengan tempat tersebut..
walaupn bagi kami tempat ni da ckp bagus.. aman damai, tenteram.. tp terlalu jauh plak.. ayyoo..

And second recce was here dan kata sepakat telah di tentukan.. yg ternyata Port Dickson menjadi pilihan.. namun begitu, yg pening dok pk berbulan² adalah kat mana lak nk stay.. hehe..
kejap situ, kejap sini.. mcm² idea da kuar.. Mgkn Allah memudahkan segala urusan kami sbb kami kental.. eceh.. so, tempat utk tidow adalah di sini.. --> Ancasa

okay, ckp laa cakap2 sekadar ini sahaja.. after Family Day, fizah cotcet byk² lg k.. baru best..
hehe.. mcm laa event neh besar sgt kn? tp x pe.. ini adalah pengalaman yg amat bermakna buat fizah dan getzzone sekeluarga.. doakan segala apa yg kami rancang berjalan seperti yg diharapkan.. dan semuanya selamat ok.. sbb ade satu berita kt PD sorang parah kena gigit ikan besar?? auuwww.. jgn balek nnt terhilang kaki plak.. :D


** I luv my readers a lot ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

Kata Anda?