Pages

Coretan Trafik Minggu Lepas

Assalamualaikum. Hey korang. Selamat hari Isnin.. Ada yang terkena penangan Isnin Biru tak? kalau ada boleh kita jadi kawan baik, sbb saya pun alamai perkara yang sama..  Semalam tidur pukul 3.30 pagi.  Ini semua kerana penangan menonton cerita seram (Puaka tebing biru & Telaga kontang) adusss..  Sampai nak tidur pun terbayang hantu tu bergayut dekat tingkap.  Apa kes?? sapa suruh pergi menonton cerita tu kalau tak penakut? mmg kau cari nahas.  HEHE..  Saya bukan penakut, tapi imaginasi ni terlampau kuat lah..  Nah, skrg rasakan semua serba tak kena kerana mata direhatkan selama 3 jam saja malam tadi.

Err, hari ni nak buat pertunjukkan jumlah trafik yang blog ini terima sepanjang minggu lepas boleh tak??.  Saya rasa mcm, hemm.. hemm.. teruja sangat dowh..  Mana tak nya, lebih dari pada 500 unik trafik yang blog ini terima. 

Klik gambar ke new tab kalau kurang jelas yer.
Walaupun kedudukan graf tak brapa nak stabil :D.  Saya tetap rasa gembira.  Semoga peningkatan ini akan berterusan..  Bila tengok ranking dekat Alexa lagi lah tak percaya.. HEHE..  Sekarang kena percaya lah kot.

Klik gambar ke new tab kalau kurang jelas yer.

Terima kasih kepada yang byk membantu.  Terutama Geng Blogger, Liyanaa.com dan Ailyl.. Yang klik iku SB pun ramai jugak :D Wallaweh.. Tochee.. Tochee..

Klik gambar ke new tab kalau kurang jelas yer.
Tak dinafikan, perujuk ada juga datang dari home blogger.  Itu dinamakan tuan tanah yang klik sendri .. Hakhak.. tak ape, tak effect pun kan pada unik click.


Klik gambar ke new tab kalau kurang jelas yer.

Shahir menjadi permintaan paling tinggi untuk kata kunci bagi blog ini.. sebanyak 18 link telah disalurkan.   Wahwah.. Tahniah Shahir ats kejayaan kamu tempoh hari.  Seterusnya untuk Gambar gubahan hantaran antara kata kunci juga sangat popular dari dulu lagi.  Ramai orang nak kahwin kot.. Ok, skrg baru saya tahu macamana nak bermain dengan keywords :D.

Kalau mengikut rekod di entry Alahai trafikku dan Alahai Trafikku (Edisi Timbang tara)
nampaknya dekat 200 jgk peningkatan trafik yang blog ini terima.  Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada korang yang sudi datang blog ini..  Walau pun tak sebest blog korang.. I Lap u'olls lah!


Sehingga bertemu kembali guys.. TATA

11 comments:

  1. wah ramai juga ya...aku pun xsampai 100..mihahaha

    ReplyDelete
  2. hoho tahniah2..ni yg jeles ni..huhu

    ReplyDelete
  3. peh.. ok la tue kan.. bro xde pun trafic dari GB.. ade pun sikit sgt

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  4. wah wahh ni kalau ynn buka kedai letak iklan ni mst laku <3 hihi

    btw kene rajin2 lagi update cerita mengancam tauuu <3

    ReplyDelete
  5. Sir Marcello: Alhamdulillah.. aku sendiri terkejut jgk..

    x-po: eleh, trafik ko lagi mengancam kot :D

    Bro Framestone: Rezeki kot bro. Mgkn update pasal 5 kategori pekerjaan punya entry tu kot:D

    Liyanaa.: wwuwuwuw.. thnks ynn.. nnt dah tak free akak byr eh.asalkan banner akak menten dkt situ :D

    okay sist.thnks for tips.

    ReplyDelete
  6. tahniah di atas kejayaan anda ye..

    ReplyDelete
  7. Tahniah la ye...
    semoga maju jaya

    ReplyDelete
  8. cart semakin hari semakin menurun... masalah tu... tak harus dibanggakan.. haha! :D

    ReplyDelete
  9. Faheem Jr: thnks, tp tak sehebat blog yg lain.ini baru permulaan.

    Syafrizal: terima kaseh.. InsyaAllah.

    Dakjaat: abg dakjaat.. mmg smakin menurun.tp unik tu bertambah.dia naik bila ada cerita hot spicy jek.. kalau berbanding dr dlu, skrg mmg meningkat. :D so,harus ada perasaan bangga sikit :D

    ReplyDelete
  10. ohooo..sweet nye trafik lagi tunggang tebalik..hehehe..

    ReplyDelete

Kata Anda?